Onze U7 nemen een wervelende start

Na de uitstekende voorbereiding van vorige week tegen Herne was U7 Wit klaar voor de competitiestart tegen Teralfene. Het enthousiasme was al in de kleedkamers voelbaar en kreeg nog een stevige boost dankzij de gloednieuwe truitjes. Met het groepsgevoel zat het alvast goed. Dat trainer Randy de voorbije weken hard gewerkt heeft met zijn ‘boys’ was duidelijk zichtbaar.

De echo van het eerste fluitsignaal was amper verdwenen, of de 1-0 stond al op het bord. Van een wervelende start gesproken. Onze jongens gingen 60 minuten lang voluit. Ze knokten voor elke bal, gaven al enkele knappe passen en trokken op het gepaste moment ten aanval. Hun inzet resulteerde in een waaier aan kansen én goals. Ook in de verdediging gaven ze het beste van zichzelf, bijgestaan door de keepers van dienst, die enkele knappe reddingen uit hun handschoenen schudden. De Leeuwkens van Teralfene weerden zich dapper, maar konden niet verhinderen dat hun netten geregeld trilden. Topscoorder Frenn strandde op een zucht van de 5 goals die de papa’s en mama’s een gratis rondje hadden opgeleverd.

Volgende week beter… Als afsluiter mocht iedereen nog een balletje trappen tijdens de penalty’s. De verdienstelijke pogingen werden niet altijd beloond, maar dat lieten onze voetballertjes niet aan hun hart komen. Proficiat aan alle jongens met deze knappe prestatie. En de ouders? Die stonden erbij… en genoten zichtbaar.

Tim

Wambeek Wit – Teralfene: 12-4