U17 Groen houdt schietoefening tegen 10 Leeuwenaars

U17 Groen - SK Leeuw 15-0
 
Selectie: Sam, Fé, Sebastiaan, Gianni, Brecht, Robbe, Simon, Brian, Sander (C), Lennert, Emmanuel, Kilian, Anthony, Raul
 
Spelverloop: 1-0 Simon (Sander), 2-0 Lennert (Sander), 3-0 Sander (Lennert), 4-0 Simon (Lennert), 5-0 Raul (Sander), 6-0 Raul, 7-0 Simon (Raul), 8-0 Sander (Lennert), 9-0 Lennert (Raul) ; rust ; 10-0 Lennert (Sander), 11-0 Sander (Lennert), 12-0 Sander, 13-0 Raul (Simon), 14-0 Sander (Brecht), 15-0 Sander (Lennert)
 
Kort verslag: Wambeek had wat goed te maken na de non-wedstrijd vorige week op het veld van KFC Lennik. SK Leeuw had vandaag de tegenslag maar aan 10 manschappen te raken en zag daarenboven 14 hongerige groen-witte wolven aan de overzijde die hun misstap van vorige week absoluut wilden rechtzetten. SK Leeuw strijdt voor wat het waard is maar het duurt niet zo heel lang vooraleer Simon de score kan openen op aangeven van Sander. Opnieuw op aangeven van Sander kan Lennert niet veel later de score verdubbelen. Beide heren verwisselen van rol bij het maken van de 3-0. Bij de start van het tweede kwart is Lennert wederom de aangever en kan Simon zijn tweede treffer laten optekenen. Uiteraard kan ook topschutter Raul niet op het scorebord ontbreken. Sander zet hem op weg naar zijn eerste van vandaag. Eentje is geentje redeneert Raul en even later schiet hij een gekregen vrijschop na een fout op Sander rechtstreeks binnen. Even later ziet de goaltjesdief zijn corner aan de eerste paal worden binnengewerkt door Simon, die intussen al aan zijn derde zit. Wambeek dendert als een pletwals over SK Leeuw. Nog voor de pauze kan ook Sander er nog eentje maken op voorzet van Lennert en als een vrijschop van Raul tegen de lat gaat, is Lennert er als de kippen bij om de 9-0 ruststand tegen de touwen te tikken.
 
Ondanks de grote kloof blijft SK Leeuw ook na de rust met z'n tienen moedig doorgaan. Het levert uiteindelijk maar een tweetal kleine kansjes op maar Sam is toch attent en houdt vandaag zijn netten schoon. Met zijn derde treffer maakt Lennert er in het derde kwart 10-0 van. De roodbloezen houden in dat derde kwart aardig stand maar in het laatste kwart breekt de veer. Sander kan in dat laatste kwart maar liefst 4x toeslaan. Vooral die geplaatste kopbal na een geschilderde voorzet van Brecht is zeker en vast het vermelden waard. Tussendoor scoorde ook Raul zijn derde van de wedstrijd en mag hij zich net als Simon, Lennert en Sander (2x) een hattrick-hero noemen.
 
Volgende week komt Linkebeek op bezoek. Als Wambeek ook dan dergelijk voetbal op de mat weet te leggen en dezelfde wedstrijdmentaliteit tentoonspreidt, moeten ook dan de drie punten thuis kunnen gehouden worden...