U17 Wit maakt het verschil in laatste kwart

Selectie: Sam, Guus, Kilian, Brecht, Gianni, Brian, Anthony, Arne, Lennert, Raul, Simon, Tijn, Sebastiaan
 
Spelverloop: 0-1 Lennert (Kilian), 1-1, 1-2 Lennert (Brian), 1-3 Raul (Lennert), 1-4 Lennert (Raul), 1-5 Brian (uittrap van de keeper)
 
Kort verslag (door Sander): Net voor de wedstrijd begon, moesten we verhuizen van kotje omdat de spelers van Peutie hun kotje terug wouden. Om 09:30 begon de wedstrijd. Na vijf minuten kon Kilian Lennert wegzetten die zonder moeite de bal tegen de netten werkte, 0-1. Twee minuten later kon Peutie bijna scoren met een afstandsschot maar Sam reageerde attent. Meteen daarna kregen we de kans om de score te verdubbelen met een penalty. Guus zette zich achter de bal maar de keeper pakte goed en in de rebound kon Simon ook niet binnenwerken. Na kaatsen van Raul kon Lennert een 1-2 opzetten met Brian maar zijn schot was net niet goed genoeg geplaatst. Wat later zette Raul zich vrij maar zijn schot kon de keeper niet verontrusten. Net voor de kleine rust kregen we een technisch hoogstandje te zien van Lennert, hij nam de bal achter het steunbeen mee maar kon de actie net niet verder zetten na een zwakke pass. In het tweede kwart bleef Wambeek goed voetballen maar telkens weer was er niemand op de juiste plek bij voorzetten. Net voor rust kregen we het deksel op de neus en kon Peutie na een snelle aanval langs rechts de bal in doel werken, 1-1.
 
Om 10:20 begon de tweede helft. Kilian was gekwetst en daardoor moest er wat geschoven worden. Gianni kwam centraal naast Guus en Bas op rechtsachter. Na enkele minuten kreeg Raul een reuzenkans maar hij plaatste over. In de 50ste minuut schiet een speler van Peutie per ongeluk op de kruising bij een voorzet, doeltrap voor Sam. Simon zette Raul vrij maar het leek niet te lukken voor hem deze wedstrijd. Komaan Raul! Simon doet het goed op het middenveld nu Arne naar rechts is verschoven. We gingen het laatste kwart in met een gelijkspel en dat vonden onze spelers niet leuk want meteen zette Brian Lennert weg die zijn tweede van de dag maakte, 1-2. En terwijl ik dit nog aan het opschrijven was, kon Raul op aangeven van Lennert toch nog zijn doelpuntje meeprikken, 1-3. Lennert dribbelde weer eens iedereen voorbij maar besloot naast. Guus werkte een corner goed weg en Lennert stak Raul diep die een mooie dribbel niet kon verzilveren. Wat later kon Raul op zijn beurt Lennert diepsteken, de bal leek te ver maar de aalvlugge Lennert joeg door en daardoor loste de keeper de bal zonder dat Lennert hem had aangeraakt en zo maakte Lennert zijn hattrick compleet, 1-4. Verre trap van Brian vloog in doel, 1-5. Het Cubaanse jeugdtalent sloeg weer toe zoals in de heenwedstrijd.
 
Schitterende wedstrijd!