U7 Wit collectieve glansprestatie tegen Bon Air

Een ongewone bezetting vandaag voor de match tegen Bon Air: vaste waarde Randy werd voor de gelegenheid vervangen door coach ad-interim Stijn, mama Evelien was afgevaardigde van dienst en ondergetekende trok zijn scheidsrechterschoenen aan om de match in goede banen te leiden.
 
Die combinatie bleek te werken. Stijn sprak zijn mannen bemoedigende woorden toe en stuurde ze met duidelijke instructies het veld op: breed spelen, goede passen geven en de bal vragen. Al na 5 minuten stond de 2-0 op het scorebord. Tja, zo kennen we onze jongens nu eenmaal: zodra ze het gras ruiken ontbinden ze hun duivels en leggen ze de tegenstander het vuur aan de schenen.
 
In deze uitstekende wedstrijd was Wambeek nochtans technisch niet de sterkste ploeg. Die eer was weggelegd voor de dribbelgrage voetjes van de Bon Air-spelers. Meermaals verschalkten ze thuisploeg met knappe acties, die vaak ook vakkundig afgewerkt werden. Maar paniek was er op geen enkel moment. Zelfs niet toen onze groen-witte jongens een ruime voorsprong zagen krimpen tot 6-5.
 
Integendeel. Op dat moment besloten onze sterren om hun collectieve krachten andermaal te ontplooien en Bon Air helemaal weg te duwen. Na 60 minuten stond er dan ook een afgetekende eindstand op het bord: 10-6. Iedere speler gaf het beste van zichzelf en bedankte coach Stijn op die manier voor zijn inzet van de voorbije week. Wat een knalprestatie, jongens!
 
Wambeek – Bon Air: 10-6
 
Tekst: Tim
Foto: Stijn S.