U8 Groen - FC Schepdaal 6-7

Deze middag hadden we een verrassing voor de jongens van U8 Groen, onze peter Dieter Vanzeebroeck was aanwezig om de match te fluiten! Waarvoor nog eens een dikke merci!
 
We waren heel goed aan de wedstrijd begonnen maar al snel bleek het eerste kwartier voor Schepdaal te zijn. Te sterk in de duels en scoren aan de volle honderd procent. We gingen al direct met een achterstand rusten...
 
Na de eerste rustpauze hebben we ons allemaal heel goed herpakt en gingen we er voor. We gingen geen enkel duel uit de weg en kwamen er veel sterker uit dan het eerste kwartier. We kregen meer om meer kansen, juist het afwerken heeft ons vandaag de das om gedaan. Paal, deklat, keeper,... noem maar op. De bal wou er met momenten echt niet in!
 
Naarmate de match vorderde begonnen we er in te geloven en speelden we op z'n best. Het derde kwartier is Mats Raes er noodgedwongen moeten afgaan door een lelijke stamp tegen zijn voet, dit geeft aan dat de duels soms bikkelhard waren en soms vuil met veel duw en trekwerk van Schepdaal.
 
Uiteindelijk mocht de overwinning niet voor ons zijn vandaag, het vierde kwartier hebben we Schepdaal serieus onder druk gezet maar de kansen niet voldoende afgewerkt.
 
Het was één van de betere wedstrijden die ik gezien heb van onze boys! Dikke proficiat mannen!