U8 Wit - SK Leeuw 10-11

Zaterdagochtend stond de eerste match van de terugronde op het programma voor de witte ploeg. Door enkele afwezigen/geblesseerden moesten er enkele jongens invallen die na de middag nog een match hadden te spelen met de groene ploeg. Waarvoor nog eens dank.
 
De eerste 2 speelhelften leken de mannen nog niet goed wakker, we verloren veel duels, we waren trager op de bal, de wilskracht ontbrak... desondanks zagen we wel enkel mooie acties een goeie diepteballen, maar te weinig om de bovenhand te nemen in deze wedstrijd.
 
Trainer Jens pepte de mannen op voor de start van de 3de speelhelft en dat leek te werken, verschillende spelers speelden terug op niveau en tikten het balletje mooi rond. Dit zorgde voor enkele mooie acties en mooie doelpunten. Voor de eerste keer in de match konden onze mannen op voorsprong komen.
 
Het vierde kwartier was er 1 met 2 gezichten, we begonnen zoals we het derde kwartier speelden maar naarmate de tijd verstreek gingen we terug meer spelen zoals de eerste 2 speelhelften.
 
Ondanks dat we in de heenronde de match op SK Leeuw konden winnen leek het vandaag niet te lukken om afstand te nemen van onze tegenstander.
 
Toch een sterke match van enkele jongens, enkele anderen hadden vandaag een mindere dag (wat natuurlijk bij de beste kan gebeuren).
 
1ste helft: 1-2
2de helft: 4-6
3de helft 8-7
eindstand: 10-11
 
Komende 2 trainingen kunnen we ons voorbereiden voor de match van komende zaterdag (14u) op SK Vlezenbeek.